Три дні насиченого та актуального навчання позаду! Тренінг про новий досвід, нові практики, нові ідеї. Ми знову маємо чим ділитись з колегами! Тож, далі буде...

"Не вірте тим, хто стверджує, ніби освіта - привілей людей вільних, а вірте філософам, які кажуть, що тільки освічені люди вільні". (Епіктет)

Раді повідомити, що було проведено навчання 34 педагогічних працівників Олександрійської та Кропивницької територіальних громад в Кіровоградській області за програмою підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів дошкільної освіти з питань психічного здоров’я та психосоціальної підтримки учасників освітнього процесу в межах проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні», що реалізується Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація працівників дошкільної освіти» у рамках СПІЛЬНО – програми Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України та ДУ «Український інститут розвитку освіти».

Тренери навчання - Ольга Байєр, кандидат психологічних наук, доцент, завідувач кафедри дошкільної освіти комунального закладу «Запорізький обласний інституту післядипломної педагогічної освіти» Запорізької обласної ради та регіональний координатор, тренер Наталія Гагаріна, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри дошкільної та початкової освіти комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського».

Щира подяка за слова підтримки, організацію та безпосередню координацію процесу Наталії Яковець, головному спеціалісту департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної військової адміністрації, та Віталію Дмитруку, директору комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського».

Рухаємось далі…
Кiлькiсть переглядiв: 4

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.