Новини Кропивницького Хабу психологічної підтримки дітей з внутрішньо переміщених родин та центру арттерапевтичної допомоги «Ресурс»

Кропивницький Хаб психологічної підтримки дітей з внутрішньо переміщених родин та центр арттерапевтичної допомоги «Ресурс» активно співпрацюють з ГО «Освітньо - культурний центр «Аеліта» в рамках проєкту «Таборівка – яскраве літо з «Аелітою», адже всі об’єднані спільною метою – наповнювати змістом період літнього відпочинку дітей, повертати їм відчуття безпеки та захищеності, відволікати та дарувати щасливі миті дитинства. Сьогодні нашими фахівцями були проведені одразу три арттерапевтичних заняття для різних вікових груп таборівки. Марина Сосновська, консультант КУ «МЦПРПП КМР», захопила увагу дітей створенням символів миру, безпеки, віри та благополуччя – білих голубів. Діти з задоволенням виготовляли паперових птахів, ділились емоціями, враженнями та власними почуттями. Чудовий настрій створювала для вихованців «Аеліти» практичний психолог Новомиколаївської гімназії Гага Альона, яка попрацювала з Їх емоційними станами за методикою «РаДіти знову» (В. Назаревич). А техніки тілесно-орієнтованої терапії з творчістю сьогодні поєднувала волонтер КОЦАД «Ресурс» Ірина Донцова.

Детальніше за посиланнями: https://www.facebook.com/.../permalink/539150911336240/, https://www.facebook.com/.../permalink/539014461349885/

Кiлькiсть переглядiв: 40

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.